Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
0264 595 341 / 0723 350 511
office@maruguard.ro
MaruGuard/

Proiectare si executie

Instalarea sistemelor de alarma (antiefractie) este necesara pentru protectia electronica a persoanelor si bunurilor impotriva furturilor. In prezent, aceste sisteme pot fi achizitionate la costuri accesibile, fiind recomandate tuturor proprietarilor, cu scopul descurajarii infractorilor si avertizarii patrunderii persoanelor neautorizate in spatiul supravegheat.

Cei mai multi proprietari de locuinte decid sa-si achizitioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.

Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de detectie si alarmare la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Sistemul conectat la un dispecerat, alerteaza echipa de interventie rapida si politia ce vor interveni chiar in momentul efractiei.

Echipamentele de semnalizare acustica si luminoasa ca sirenele si lampile de avertizare ofera o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare. Module speciale de comunicatie va pot anunta in timp real pe telefonul mobil de o eventuala efractie in spatiul supravegheat.

Complexitatea sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc supravegheate.

Poriectarea sistemului de Securitate se face gratuit de catre compania noastra si este inclusa in pretul aparaturii comercializate, de altfel acesta se face in functie de nevoile si cerintele beneficiarului.

Pentru realizarea unei protectii eficiente recomandarea noastra este completarea sistemului de alarma cu un sistem de supraveghere cu camere video.

Oferta noastra se adreseaza atat proprietarilor de apartamente, case si vile cat si firmelor sau institutiilor ce impun o clasa de securitate mai ridicata. Furnizorii nostri sunt societati certificate in domeniu, utilizand producatori de renume care comercializeaza o gama variata de echipamente de sisteme de alarma.