Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
0264 595 341 / 0723 350 511
office@maruguard.ro
MaruGuard/

Paza umana

Maruguard pune la dispoziţie logistică şi agenţi de pază pentru: paza umană, control acces, pază obiective în post fix sau mobil, indiferent dacă aceste posturi sunt localizate la sedii de instituţii private sau de stat, asociaţii de locatari, parcuri, instituţii de învăţământ, centre comerciale, baze sportive, hoteluri şi restaurante, depozite pentru materiale de construcţii sau magazine şi alte puncte de desfacere şi vânzare.

Agenţii de pază Maruguard au obligaţia de a avertiza, soma, îndepărta sau de a imobiliza persoanele străine care încearcă să pătrundă ilegal în perimetrul obiectivului.

În cazuri limită, aceştia pot solicita prin intermediul dispeceratului, apariţia echipajelor de intervenţie rapidă . Acest serviciu este gratuit și inclus în prețul serviciului de pază umană.

Serviciile noastre sunt individualizate și special concepute pentru fiecare beneficiar în parte astfel încât să avem cele mai bune rezultate, să ne adaptăm nevoilor clientului și sa fim cât mai aproape de viziunea acestuia.

Tarfiul și modalitatea de plată se negociază cu fiecare client în funcție de complexitatea serviciului și termenii stabiliți de comun acord.