Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
0264 595 341 / 0723 350 511
office@maruguard.ro
MaruGuard/

Monitorizare și intervenție

Societatea noastră deține aparatură de ultimă generație în vederea monitorizării clienților noștrii pentru că siguranța dumneavoastră este cea mai importantă pentru compania noastră. Dispeceratul este într-o permanentă legatură cu sistemul antiefracție printr-o legatură Gprs sau Telefonică astfel că avem date în timp real legate de informațiile pe care sistemul le transmite ( efracție, panică, sabotaj, incendiu, cădere rețea). De asemenea dispeceratul stă la dispoziția beneficiarilor 365 zile pe an, 24/24 funcționând fără întrerupere. Oferim un serviciu de SMS Alert prin care beneficiarul primește date în timp real cu privire la sistemul de efracție astfel că acesta este informat cu privire la orice eveniment produs.

Intervenția se face în cel mai scurt timp posibil cu cele patru echipaje de intervenție care stau la dispoziția clienților , acestea sunt monitorizate cu aparatură GPS pentru evaluarea performanțelor, îmbunatățirea eficienței și eficacității echipajelor noastre. Putem oferi rapoarte cu timpul de intervenție la fiecare eveniment produs datorită utilizării acestui sistem.

Personalul echipajelor de intervenție dar și a dispeceratului este calificat și în conformitate cu prevederile legale și cerințele acestui obiect de activitate. Acest tip de serviciu este destinat conform art. 2 alin. 1 potrivit legii 333/2003, tuturor unităţilor care deţin bunuri, valori şi suportul de stocare a documentelor, a datelor şi informaţiilor cu caracter secret de stat, iar conform art. 2 alin.2 prevede că persoanele fizice pot apela pentru protecţia personală la serviciile unor societăţi specializate de pază şi protecţie, în condiţiile prezentei legi.

În prezent avem în portofoliu peste 800 de obiective din care 500 persoane juridice și 300 persoane fizice. Serviciile oferite de companie sunt personalizate și adaptate în funcție de nevoile și cerințele clientului, astfel că încercăm să fim cât mai aproape de ce își dorește clientul.